Facebook-u
Twitter-u

Međunarodna vozačka dozvola

Za vađenje međunarodne vozačke dozvole potrebno je pripremiti sledeća dokumenta:
1. Zahtev (dobija se na šalteru)
2. Vozačka dozvola
3. Fotokopija nacionalne vozačke dozvole (prednja i zadnja strana)
4. 2 fotografije 3,5 x 4,5 cm5. Lična karta i pasoš 


Međunarodna vozačka dozvola se izdaje na šalterima AMS-a.Važnost ovog dokumenta od trenutka izdavanja je 3 godine ukoliko nacionalna vozačka dozvola ne ističe pre roka od 3 godine.

Međunarodno ovlašćenje

Potrebno dokumenta za međunarodno ovlašćenje:
1. Obavezno prisustvo vlasnika sa ličnom kartom ili korisnik donosi ovlašćenje od suda ili opštine da se tim vozilom može upravljati u inostranstvu. Obavezno je prisustvo korisnika sa pasošem.
2. Saobraćajna dozvola
3. Kopija saobraćajne dozvole
4. Za vozila u vlasništvu pravnog lica, potrebno je ovlašćenje na memorandumu firme overeno pečatom i potpisom ovlašćenog lica. Međunarodno ovlašćenje se izdaje na šalterima AMS-a. 

Dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu je obavezan dokument za s izlazak iz zemlje ukoliko niste vlasnik vozila. Važnost ovog dokumenta od trenutka izdavanja je najviše 12 meseci.

Zeleni karton

Potrebna dokumenta za zeleni karton:
1.Saobraćajna dozvola 
2.Polisa osiguranja.
Cena zelenog kartona je 2960,00din i važnost mu je do isteka polise osiguranja. Zeleni karton izdaje ona osiguravajuća kuca kod koje je izdata polisa osiguranja za to vozilo.
e-max.it: your social media marketing partner
Dodaj komentar
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na uredjivačku politiku autoosiguranje.info takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije autoosiguranje.info, već samo autora komentara!

Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na office@autoosiguranje.info. Hvala.

ZAGAĐENJE VAZDUHA

  • Osiguranje gratis
  • Auto osiguranje
  • Putno osiguranje
  • Kasko osiguranje
  • Agro osiguranje
  • Osiguranje Srbija

Vremenske prilike

Srbija

Danas
28°C
Vazdušni pritisak: 1014 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: SI
Brzina vetra: 4 km/h
Sutra
32°C
2020-08-12
31°C
2020-08-13
32°C
2020-08-14
33°C
2020-08-15
29°C
UV INDEX

Kursna lista

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više