Štampa

Kako navode meterolozi današnje vremenske prilike će nepogodno uticati na puteve u južnim krajevima, dok će u severnom delu zemlje dolaziti do više sunčanih intervala.

Stanje na putevima

Apelujemo na vozače da budu oprezni na deonicama na kojima je moguća pojava odrona i klizišta jer su oni vrlo često uzrok potpunih ili privremenih prekida u saobraćaju.

Na magistralnom putu I  B reda Kraljevo-Raška došlo je do pojave klizišta kod mesta Bogutovac. Saobraćaj se odvija otežano naizmeničnim propuštanjem jednom kolovoznom trakom.

Ponovnim izlivanjem reke Južne Morave dovele su do zatvaranja jedne trake na državnom putu II A reda kod mesta Đunis. Saobraćaj se obavlja uz naizmenično propuštanje u smeru Deligrad- Kaonik.

Juče oko 19h normalizovan je saobraćaj na državnom putu I B reda na deonici Niška Banja-Dimitrovgrad, kod naselja Prosek.

Iz JP "Putevi Srbije" najavljuju pojačan rad na naplatnim stanicama, kako bi se obezbedio nesmetani prolazak vozila ukoliko dođe do pojačanog intenziteta saobraćaja zbog predstojećih praznika.

Izvor:  amss.org.rs

e-max.it: your social media marketing partner