Štampa

Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, a na deonicama, gde nema radova, saobraćaj se obavlja bez posebnih prekida i obustava na putevima prvog i drugog reda, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Stanje na putevima

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" podsećaju vozače da je zbog radova na dosta deonica izmenjen režim obavljanja saobraćaja, pa je to jedan od osnovnih raloga zbog kojeg treba brzinu i vožnju prilagoditi uslovima na putu.

Vozačima se savetuje oprezna vožnja, iako su vremenske prilike trenutno jako pogodne za putovanja.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta

Od danas do 10. juna izvodiće se radovi na redovnom održavanju puta, obilaznica oko Beograda, deonica Ostružnički most - petlja Dobanovci, u oba smera, uključujući i Dobanovačku petlju.

Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz obezbedjenu adekvatnu privremenu signalizaciju, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Blic

 

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više