Štampa

Temperature će se danas, kako najavljuju meteorolozi kretati i preko 30 podeoka i iz tog razloga, Auto moto savez Srbije (AMSS) savetuje vozače da za polazak na put biraju jutarnje sate.

Stanje na putevima

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, ali već u toku ovog vikenda očekuje se prvi talas i veći broj vozila ka svim letnjim turističkim mestima, a posebno na onim glavnim putnim pravcima koji vode do Egejskog, Crnog i Jadranskog mora.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Prema informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Danas će u vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 časova doći do izmene režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, izme]u petlje "Vrčin" i petlje "Tranšped", u smeru Niš-Beograd, zbog radova na sanaciji kolovoza.

Od 12. do 15 .06. 2015. u vremenskom periodu od 08.00 do 20.00 časova, u okviru redovnog održavanja, na državnom putu I A reda broj 1, Obilaznica oko Beograda, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na petlji Orlovača, u pravcu Ostružnica-Straževica.

Od 12. do 19. 06. 2015. u vremenskom periodu od 07.00 do 17.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), na "Begaljičkom brdu", smer Niš-Beograd, izvodiće se radovi na izradi potpornog zida.

Zbog havarije starog kolektora koja se desila noćas na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) došlo do izmene režima saobraćaja tako što je potpuno obustavljen saobraćaj u preticajnoj i voznoj traci u dužini od 100 metara.

Izvor: Tanjug, Blic

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više