Štampa

Ako želite luksuzan automobil, svakako bi trebalo da obratite pažnju na interesantnu alternativu koja je nedavno obogatila ponudu u premijum segmentu – novi Infiniti Q70.

Novi Infiniti Q70 uz besplatno redovno održavanje

Japanska limuzina svrstava se u višu srednju klasu i predstavlja pogodan izbor kako za poslovnu klijentelu tako i za porodično orijentisane kupce. Pokreće je provereni Mercedesov dizel agregat od 2,2 litra sa 170 KS, uparen sa modernim i brzim automatskim menjačem.

Već u standardnoj opremi, po ceni od 42.500 evra, Q70 nudi „ful“ LED farove, navigacioni sistem, kameru za parkiranje sa senzorima napred i pozadi, aluminijumske točkove od 18 inča itd.

Novi Infiniti Q70 uz besplatno redovno održavanje

Akcijski model sa besplatnim trogodišnjim održavanjem i bogatim Premium paketom košta 45.800 evra i dolazi sa kožnim enterijerom, prednja sedišta imaju grejače i ventilaciju, a tu su i aktivna kontrola upravljanja, Infiniti navigacioni sistem, memorija vozačkog sedišta i položaja upravljača i retrovizora, kao i grejanje volana.

Novi Infiniti Q70 uz besplatno redovno održavanje

Dakle, pored trogodišnje garancije koja pokriva 100.000 kilometara i Road Side Assistance 24-časovne asistencije na putu, kupci koji se do 1. decembra opredele za Infiniti Q70 2.2 Premium besplatno dobijaju i tri redovna servisa.

Izvor: Lux Life

 

e-max.it: your social media marketing partner