Štampa

Ledena kiša koja je padala tokom noći mestimično se ledi pri tlu, putevi su klizavi, a saobraćaj je usporen i zbog magle i slabog snega u planinskim predelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Stanje na putevima

Na teritoriji Palića, Valjeva, Kraljeva, Leskovca i u istočnoj Srbiji ledena kiša i dalje pada.

Saobraćaj je umerenog intenziteta, ali se posle podne očekuje pojačan saobraćaj na izlazu iz Beograda jer je sutra Božić.

Uvedena je zabrana kretanja za šlepere i kamione od granice sa Bosnom i Hercegovinom Trbušnica-Šepak, preko Loznice i Valjeva, zatim na putu Mionica-Kaona, Šabac-Gračanica preko Krupnja, Debrec-Pecka, Pričević-Pecka, od Valjeva do Debelog brda i na putu Koceljeva - Valjevska Kamenica.

Prema podacima Uprave granične Policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, ali su zbog pojačanog saobraćaja popodne moguća veća zadržavanja.

Na državnom putu IB broj 27, na deonici Zavlake 2 - Osečina - Pričevići, saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila semaforskom saobraćajnom signalizacijom.

Na državnom putu II A reda broj 258, Ranutovac-Bresnica, blizu Vranja, zbog sanacije klizišta saobraćaj je preusmeren na opštinski put.

Izvor: Beta, Blic

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više