Štampa
Izbor za Automobil godine 2018.

Izabrani najbolji automobili u Srbiji za 2018. godinu. Pobednici u četiri različite kategorije su Volkswagen Polo, Mercedes-Benz S-klasa, Volvo XC60 i Opel Crossland X

Nakon tri zvanična test dana koji su održani na aerodromu u Vršcu, i brojnih dodatnih test vožnji, žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije obavio je finalno ocenjivanje kandidovanih automobila.

Najbolje automobile u Srbiji za 2018. godinu birao je žiri od sastavljen od 13 specijalizovanih automobilskih novinara, koji su ocenjivali 15 najvažnijih karakteristika svih automobila. Najbolji automobili u Srbiji odabrani su u četiri kategorije, a rezultati su sledeći:

U kategoriji do 15.000 evra, treće mesto sa 114 bodova osvojio je
Opel Crossland X. Drugo mesto Dacia Duster sa 124 boda. Dok je automobil godine Volkswagen Polo sa 133 glasa.

U kategoriji preko 15.000 evra na treće mesto plasirao se Nissan X-Trail sa 120 poena, na drugom mestu je Opel Insignia sa 133 poena. Ubedljivu pobedu i titulu Automobila godine odneo Mercedes Benz S-klase sa 155 poena.

U kategoriji SUV/Crossover treće mesto sa 113 poena osvojio je Nissan X-Trail, drugo mesto zauzeo je Alfa Romeo Stelvio sa 118 poena, dok je titulu Automobila godine u klasi popularnih terenaca odneo Vovo XC60 sa 134 poena.

U četvrtoj Best Buy klasi treće mesto osvojila je Ford Fiesta sa 117 poena, drugo Dacia Duster sa 131 poenom, dok je pobednik u ovoj klasi Opel Crossland X sa 146 poena.

Svi pobednici po klasama i nosioci titula Automobila godine 2018, biće izloženi na štandu Asocijacije automobilskih novinara Srbije u hali 1, na BG Car Show-u koji počinje u četvrtak 22. marta.

Izvor:mojauto.rs

 

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više