Štampa

Od 01.01.2014. godine Uprava Carina RS je donela odluku da se za sva polovna motorna vozila koja se uvoze u Republiku Srbiju koristi katalog AMSS za odredjivanje carinske osnovice na koju ce se obračunavati carina i PDV.

Prilikom donošenja odluke Uprava Carina RS je i napravila kalkulator popusta za izračunavanje carinske osnovice na koju će kasnije obračunati carina i PDV. Na visinu carinske osnovice utiče kilometraža jer se za nju u zavisnosti od visine dobija do 10% popusta kao i starost vozila za koju se koeficijent nalazi na prvim stranama kataloga AMSS.

Katalog AMSS se može kupiti u poslovnicama AMSS po ceni od 7.000,oo rsd za putnički i teretni program i štampa se dva puta godisnje.

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više