Facebook-u
Twitter-u

Škoda testira prototip verzije Superba još od avgusta 2016. godine. Ove nedelje su prvi put kroz oko objektiva paparaco automobilskih novinara prošle slike testnog modela bez ikakve kamuflaže, i on izgleda veoma blisko primerku prikazanom na naslovnoj fotografiji.

Sudeći po detaljima na prednjem braniku, vidljivim na fotografijama koje nećemo prikazivati zbog zaštite intelektualne svojine, i diskovima pričvršćenim po sredini točkova, vrlo je verovatno da proizvođač testira novi motor, ili čak novi pogonski sklop.

Naravno, niko ne može sa sigurnošću da potvrdi ovu pretpostavku, izuzev samog proizvođača, ali je vrlo verovatno da se ovde radi o testiranju novog plug-in hibridnog pogonskog sklopa, koji je rukovodstvo Škode već najavilo, da će perjanica dobiti tokom 2019. godine.

Ukoliko se ova pretpostavka ispostavi tačnom, to će značiti da će ova verzija Superba imati identičan pogonski sklop kao VW Passat GTE, koji će ove godine doživeti restilizaciju, uobičajenu za sredinu životnog ciklusa.

Još uvek nije jasno da li će konvencionalna i plug-in hibridna verzija Superba biti predstavljane istovremeno, ili će prvo debitovati konvencionalni model. Prema glasinama, restilizovani Superb bi trebalo da ima premijeru ovu jeseni, koju nedelju pre Salona automobila u Parizu, na događaju World Wide Web, ili na samoj pariskoj manifestaciji.

Tekst je u celosti preuzet sa portala Autorepublika.com

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

ZAGAĐENJE VAZDUHA

Vremenske prilike

Srbija

Danas
24°C
Vazdušni pritisak: 1011 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: IJI
Brzina vetra: 6 km/h
Sutra
31°C
2024-06-17
31°C
2024-06-18
34°C
2024-06-19
37°C
2024-06-20
37°C
UV INDEX

Kursna lista

zakoni i pravilnici

kalkulator putarine

Stanje na graničnim prelazima

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

Mapa benzinskih pumpi

mapa benzinskih pumpi nis petrol

mapa benzinskih pumpi gazprom

mapa benzinskih pumpi kenz petrol

mapa benzinskih pumpi OMV petrol

kalkulator putarine

B-Hotels

Adver City

Auto MG

Radio City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više