Facebook-u
Twitter-u
OLAKŠANjE za vlasnike automobila: Lako do servisa vozila

Veliki broj auto-kuća u Srbiji je našlo način kako da i u otežanim uslovima nađe načina da izađe u susret svojim klijentima i da im olakša servisiranje vozila

Naravno, sve je urađeno maksimalno profesionalno, saglasno najzahtevnijim bezbedonosnim protokolima u ovoj situaciji. Među prvima su taj način našli Kija Srbija, BMV, Mini, Ford , Volvo…

Vlanik vozila jednostavno pozove telefonom, ili mejlom obavesti auto kuću i sve ostalo je posao zaposlenih u ovIm prodajno-servisnim centrima.

- Nova usluga podrazumeva preuzimanje vozila na kućnoj adresi, servisiranje, pranje i dezinfekciju vozila i povratak vozila na kućnu adresu vlasnika. Usluga preuzimanja i povratka vozila na kućnu adresu je potpuno besplatna za sve vlasnike koji se putem telefona, mejla ili vebsajta prijave za ovu uslugu - objašnjava Milan Derbogosijan marketing i produkt menadžer „Kije Srbija“.

Nakon prijave servisni savetnici će ih kontaktirati i sa njima dogovoriti sve detalje.

Sagovornik „Novosti“ kaže da se sve radi u skladu a higijenskim preporukama nadležnih.

- Važno je napomenuti da smo u servisima uveli i potpuni bezkontaktni higijenski sigurnosni protokol, kako bi i naše stranke i naši zaposleni bili maksimalno sigurni. Kompletnu uslugu stranke mogu obaviti iz komfora svog doma što, osim zakazivanja, uključuje i opciju plaćanja servisne popravke putem mobilnih aplikacija ili e-banking veb platformi poslovnih banaka koje koriste.

Jako je važno napomenuti i da je ova usluga dostupna bez obzira da li je reč o vozilu u garantnom ili vangarantnom roku, kao i bez obzira da li je reč o redovnoj ili vanrednoj servisnoj intervenciji.

Pored navedenog, „Kija“ i „Volvo“ centar su ponudili i nove usluge svojim klijentima zainteresovanim za kupovinu novog ili proverenog malo korišćenog vozila.

S tim u vezi, na oficijelnim veb sajtovima postavljene su posebne stranice na kojima se zainteresovani klijenti mogu prijaviti za virtuelnu posetu salonu, ali u direktnom video razgovoru sa našim prodajnim savetnicima.

Putem aplikacija „skajp“, „votsap“,“viber““ moguće je uspostaviti vezu sa prodajnim savetnicima koji će direktno prezentovati automobil u 360-stepeni pregledu eksterijera i enterijera, a ujedno ćei odgovoriti na sva pitanja u vezi aktuelnih ponuda i opcija finansiranja.

Izvor: novosti.rs

e-max.it: your social media marketing partner

ZAGAĐENJE VAZDUHA

Vremenske prilike

Srbija

Danas
32°C
Vazdušni pritisak: 1012 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: SSI
Brzina vetra: 6 km/h
Sutra
32°C
2024-07-21
30°C
2024-07-22
32°C
2024-07-23
30°C
2024-07-24
29°C
UV INDEX

Kursna lista

zakoni i pravilnici

kalkulator putarine

Stanje na graničnim prelazima

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

Mapa benzinskih pumpi

mapa benzinskih pumpi nis petrol

mapa benzinskih pumpi gazprom

mapa benzinskih pumpi kenz petrol

mapa benzinskih pumpi OMV petrol

kalkulator putarine

B-Hotels

Adver City

Auto MG

Radio City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više